2015 03 16

Nytt uppdrag i Linköping, BO17.

Nästa bomässa går av stapeln 2017 i Vallastaden, Linköping. Ett spännande och ambitiöst bostadsområde bestående av en blandning av boendeformer. Från större flerbostadshus till stadsvillor, radhus och villor. Nytänkande om utformning, byggteknik och miljö premieras i markanvisningarna.

Arkitektstudio Witte är anlitade arkitekter för bomässans kanske mest centrala flerbostadshus. Två punkthus/stadsvillor om totalt ca 45 stycken yteffektiva små lägenheter belägna vid kanalen och torget.

Husen ska byggas med träteknik och med passivhusklassning.

 

Vallastaden situationsplan

Illustration : Linköping Kommun

Vallastaden

Planillustration : Linköping Kommun/ Okidoki arkitekter (Endast planillustration, byggnaderna kommer att se annorlunda ut)

 

Nyckelord: Passivhus, flerbostadshus, Träteknik, bostäder, Vallastaden, Linköping, Bo2017, Torget

MER NYHETER

Copyright © 2017 All Rights Reserved.