Vi söker nu arkitekter och byggnadsingenjörer till tidiga skeden och detaljprojektering!

Vi har just nu många roliga uppdrag tillsammans med ambitiösa beställare och behöver därför bli fler! Många av våra projekt kommer från tävlingsvinster och vi jobbar med bostäder, kyrkobyggnader och skolor. Just nu söker vi ansvarig, handläggande och medverkande.

Ansvarig: Du har mycket god gestaltningsförmåga och förståelse för sambandet mellan helhet och detalj. Du är även en van kommunikatör, kan hantera arbetsprocessen både inom och utanför kontoret samt vill vara del i utvecklingen av både studion och projekten.

Handläggande: Du har mycket god gestaltningsförmåga med koll ända från tidiga skeden till projektering. Du tycker om att handleda medarbetare och behärskar flertalet av branschens digitala verktyg.

Medverkande: Du är ansvarstagande, tar egna initiativ och vill utvecklas. Du tycker om att delta i tävlingar och har goda kunskaper i ArchiCAD.

Vårt team arbetar målmedvetet med studiomodellen; en platt och inkluderande arbetsprocess med stora möjligheter för både arkitektonisk och personlig utveckling. Vi sitter i en kreativ miljö och delar lokal med URBIO landskapsarkitekter och Warm in the Winter arkitektkontor.

Välkommen med din ansökan till info@arkitektstudiowitte.se